begin               logopedie              beeldende vormgeving         boekbinden         

ambachtelijke
boekbinderij
DURFAL

de boekbinderij is ontstaan vanuit de combinatie schrijven en het geschrevene een jasje geven. als het gaat om kleine oplagen, maximaal 50 boeken inbinden, kan in opdracht worden gewerkt. denk bijvoorbeeld aan een gedichtenbundel, een ervaring die je hebt beschreven, een verhaal of een kinderboek. boekrestauratie in opdracht is ook mogelijk. informatie met betrekking tot prijsopgaaf en levering via e-mail marianne@maevdh.nl

  een bejaard, veelgebruikt muziekboek, voorzien van een nieuwe jas. de opdrachtgever wilde graag een rode linnen omslag. ook moest er een lintje in komen. de omslag, die zwaar gehavend was, is bijgesneden. er is voor gewaakt het origineel zo veel mogelijk te handhaven. er staat een handtekening op. deze is in tact gebleven. de omslag is uiteindelijk op het linnen gelijmd.
   
 

copyright  maevdh                               het laatst bijgewerkt  12-07-2010 15:01
in 2011 draag ik de site op aan streven naar compassie

schrijf je reactie in het gastenboek

http://www.aa-nederland.nl/alanon.htm
aan de informatie op deze website wordt met zorg gewerkt. de informatie is niet bedoeld als vervanging van professioneel advies. het is niet de bedoeling aan de hand van de informatie zelf diagnoses te stellen. raadpleeg een arts of andere deskundige. de auteur kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige vorm van letsel of schade dan ook, voorkomend uit gebruik of misbruik van de informatie op deze website.